Simulare admitere la Medicina 2018

Elevii care vor sa dea la Medicina pot vedea, pe 19 sau pe 26 mai, cum se descurca la examenul de admitere. Ajunsa la a IX-a editie, Simularea Examenului de Admitere la Universitatea de Medicina si Farmacie “Carol Davila” Bucuresti va alinia la start peste 3.800 de concurenti.

Dintre acestia, aproximativ 2.700 vor intra in concurs sambata, 19 mai 2018, pentru ca, pe 26 Mai, alti 1.100 de participanti sa sustina examenul de testare a cunostintelor in vederea admiterii in cea mai titrata Universitate de Medicina din Romania.

Evenimentul, organizat de catre Societatea Studentilor in Medicina din Bucuresti (SSMB), cea mai mare si veche asociatie studenteasca din Romania, in colaborare cu Liga Studentilor in Medicina Dentara din Bucuresti si Societatea Studentilor in Farmacie din Bucuresti, va demara sambata, ora 10:30, cand vor fi deschise subiectele pentru cei 2.700 de concurenti inscrisi la Simularea Examenului de Admitere la Facultatea de Medicina.

Pentru a face fata numarului record de concurenti inscrisi anul acesta, cu 200 mai multi decat in 2017, organizatorii au pus la dispozitie 40 de sali (25- Palatul Facultatii de Medicina , 2- Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti , 1- Institutul National de Sanatate Publica, 3- Facultatea de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei, 2- Facultatea de Drept , 7- Facultatea de Farmacie). Totodata, pentru evenimentul din 19 mai, celor 45 de organizatori li se vor adauga: 45 de Secretari, 40 sefi de Comisie si peste 450 de Supraveghetori. Intrarea concurentilor in salile de concurs va fi permisa doar pana la ora 10.

Citeste continuarea aici

Sursa articol: portalinvatamant.ro

Alte stiri