British School of Bucharest – apreciată cu calificativul ”Excelent”

British School of Bucharest

British School of Bucharest este singura școală britanică din România evaluată ”Excelent” atât pentru „calitatea actului de învățare al elevilor și rezultatele academice ale acestora”, cât și pentru „oportunitățile în dezvoltarea personală a elevilor”.

British School of Bucharest oferă curriculumul școlar britanic și a primit calificativul “excelent” din partea Departamentului de Educație din Marea Britanie în cel mai recent raport al Inspectoratului Școlilor Independente (ISI) din UK.  Raportul din mai 2018 al ISI menționează că “evoluția pozitivă a elevilor BSB este rezultatul modului de predare, bine planificat și realizat eficient de către echipa de profesori”,precum și că “aceasta reflectă buna pregătire a profesorilor și înțelegerea corectă a nevoilor elevilor”.

British School of Bucharest (BSB) este o școală internațională privată de top, cu multiple acreditări și certificări oferite de autoritățile locale și internaționale, care a pregătit numeroase generații de elevi pentru a-și continua educația în unele dintre cele mai prestigioase universități din lume. Această performanță se datorează, în special, echipei unice de profesori care oferă elevilor educație la standarde de excelență.

Absolvenți de la Oxford și Cambridge, precum și de la alte universități de prestigiu, au ales să fie profesori în România, la British School of Bucharest.

Toți profesorii BSB, vorbitori nativi de limbă engleză, au o experiență de peste 15 ani în sistemul de învățământ britanic, iar unii dintre ei locuiesc în România și predau la această școală de peste 8 ani. Acești profesori britanici aleg să vină în țara noastră, la BSB, pentru a-și desăvârși cariera și în plan internațional, motivați de faptul că aici găsesc condiții academice excelente, dar și copii dornici sa învețe, să se dezvolte și să devină adevărați cetățeni ai societății de mâine.

Philip Walters, directorul British School of Bucharest, absolvent al Universității Cambridge, specialitatea Geografie, s-a alăturat școlii în anul 2012. După mulți ani de experiență într-o școală de top din Marea Britanie, Philip a decis să se afirme și la nivel internațional, continuându-și cariera în învățământ laHarrow International School din Bangkok unde a profesat timp de 7 ani. “BSB este o școală internațională specială, apreciată mai ales pentru grija și atenția acordate elevilor și spiritul de comunitate dezvoltat în rândul studenților aparținând unor culturi variate. Echipa de profesori, toți vorbitori nativi de limba engleză, creează un mediu în care sunt încurajate dezvoltarea individuală și respectul pentru diverse culturi, valori și convingeri, formarea de cetățeni responsabili ai lumii de mâine. Copiii mei fac parte din această comunitate unită și vin cu drag la școală, unde beneficiază de multiple oportunități. Pentru mine este un privilegiu să fac parte din această comunitate și să lucrez aici, alături de o echipă dedicată, talentată și muncitoare, care contribuie la unicitatea BSB”, a declarat Philip Walters.

Elisabeth Citron este, de asemenea, absolventă a Universității Cambridge. Ea este în prezent șefa catedrei de Limbi Moderne, precum și coordonatorul echipei de Dezbatere a școlii. Școala oferă peste 100 de activități extra-curriculare, Dezbaterea fiind una dintre ele. Elisabeth s-a alăturat echipei BSB în anul 2012 și  în tot acest timp a format mulți studenți care studiază acum acest domeniu în universități de renume din întreaga lume. “Am bucuria și privilegiul să lucrez la BSB cu elevi atât de talentați. Sunt fericită să fiu martora progreselor echipei de Dezbatere și a celor care fac parte din echipă, care și-au dezvoltat aptitudinile și încrederea în sine. Am fost impresionată să găsesc aici copii care vorbesc fluent trei sau patru limbi străine, dar și să constat cât de repede ajung să vorbească fluent în limba engleză, alături de competențe în franceză, spaniolă, germană sau mandarină”,a spus Elisabeth Citron.

Elevii de la British School of Bucharest au obținut rezultate și performanțe remarcabile de-a lungul timpului, ceea ce oferă multe motive de mândrie profesorilor și echipei școlii. Mulți dintre absolvenții BSB decid să își continue studiile în Marea Britanie, însă o parte aleg alte țări europene sau chiar de pe alte continente, cum ar fi Statele Unite sau Canada. Absolvenții BSB cu rezultate excelente la examenele A-Level, examenele finale ale învățământului secundar superior britanic,au primit oferte de a-și continua studiile de la universități precum London School of Economics and Political Science, Imperial College London, University College London (UCL),Univeristy of California Los Angeles (UCLA), University of British Columbia (UBC), Queen Mary, University of Glasgow, University of Amsterdam, University of Warwick, University of Bath, University of Bristol, University of Edinburgh și multe altele.

Cu o rată de promovabilitate a examenelor A-Level de 100%, British School of Bucharest este mândră că toți elevii săi și-au atins nivelul maxim de performanță, ajutați fiind, pe măsură ce își aleg calea spre succes, de o abordare personalizată, prin care profesorii oferă fiecărui copil îndrumare atentă și sprijin individual. Profesorii de la British School of Bucharest îndrumă elevii să aleagă disciplinele și cursurile care se pliază cel mai bine pe aspirațiile și pe abilitățile lor. Dovada succesului acestei abordări specifice sistemului de învățământ britanic stă în admiterea acestora la universități de top, din domenii diferite, în care decid să își continue studiile: de la Business, Inginerie, Matematică, Științe, Medicină, Arhitectură sau Drept, la Management, Istorie, Limbi Moderne, Economie, Relații Internaționale și Politice, Artă sau Mediu.

Despre British School of Bucharest British School of Bucharest, înființată în anul 2000, este o școală internațională privată de top, care oferă copiilor cu vârste cuprinse între 2 și 18 ani șansa să studieze după programa britanică, sub îndrumarea profesorilor vorbitori nativi de limba engleză și cu experiență în predarea sistemului de învățământ britanic. Numărul redus de elevi pe care un profesor îl are în clasă permite asigurarea unui mediu de învățare personalizat, în care elevii sunt susținuți și încurajați să își dezvolte calitățile și abilitățile individuale. Școala oferă un mediu pozitiv, stimulativ, sigur și protector, care încurajează îndeplinirea potențialului individual și creșterea încrederii în sine, în toate domeniile: academic, social și personal, cu accent pe inovare, creativitate, colaborare și învăţare activă.

Informații suplimentare despre școală pot fi găsite accesând www.britishschool.ro.

Alte stiri