Vedetele s-au reunit la redeschiderea Corso Summer Terrace by Veuve Clicquot, la InterContinental

Ilie Nastase, Dana Savuica, Tandarica, Adina Buzatu, Andreea Berecleanu, Monica Iagar, Diana Enciu, Rona Hartner, impreuna cu Lior Bebera, directorul Hotelului InterContinental, reprezentantii Moet Hennessy in Romania si alti aproape 100 de invitati au participat la re-deschiderea Corso Summer Terrace by Veuve Clicquot, prima terasa deschisa in Romania de celebra marca de sampanie.

Invitatii au savurat sortimente de sampanie Veuve Clicquot precum sampania de vara Veuve Clicquot Rich cu gheata si fructe, legume sau ceai negru. Acestea se regasesc in meniul terasei, alaturi de fructe exotice si snacks-uri.

Terasa are 25 de locuri la mese si in gondole odihnitoare si este deschisa in fiecare seara incepand de la ora 18.00 pana la ultimul client.

Asadar, daca vreti sa iesiti seara intr-un loc chic in centrul orasului sau daca organzati  petrecere privata, puteti alege acum Corso Summer Terrace by Veuve Clicquot de  InterContinental Bucuresti.

Despre Veuve Clicquot

1772 –  se fondeaza Casa Clicquot, de catre Philippe Clicquot, provenit dintr-o familie de bancheri si comercianti de tesaturi, dar si proprietar de vii. Ambitia lui a fost sa treaca frontierele Frantei, ajungand astfel primul exportator de sampanie, la Venetia

1801 – se produce prima sampanie a Casei Clicquot

1805 – Madame Clicquot – Barbe Clicquot Ponsardin-  devine prima femeie de afaceri a timpurilor moderne, la 27 de ani, dupa ce sotul ei, fiul fondatorului, moare

1814 – sparge blocada continentala si transporta pe vapor 10.550 de sticle de sampanie in Rusia, la St. Petersburg; are un succes fulminant, sampania fiind laudata de Puskin, Gogol si Cehov.

1816 – Madame Clicquot inventeaza  „riddling table”o masa cu gauri in care se introduceau sticlele de sampanie cu cu gatul in jos pentru a se putea colecta sedimentele in vederea degorjarii. Acest procedeu a fost preluat ulterior si de alti producatori.

1818 – Prima sampanie rose, numita „rose d’assamblage” – Madame Clicquot a cupajat sampania ei cu vinuri rosii Bouzy astfel obtinand prima champagne rose.

1972 – la 200 de ani de la infiintarea Casei Clicquot, este creat Premiul Veuve Cliquot Business Woman, ca un omagiu adus doamnei Clicquot

1986 – Louis Vuitton preia Veuve Clicquot, iar in anul urmator se fondeaza LVMH (Moët-Hennessy – Louis Vuitton)