Reuniunea de Primăvară a ADER “Om intre Oameni”.

ADER

REUNIUNEA DE PRIMĂVARĂ a Asociației pentru Democrație, Educație și Reconstrucție “Om între oameni” a fost organizata in perioada 27-28 aprilie 2018.

La eveniment au participat personalități din mediul academic, oameni de stiinta si cultura, precum si membri ADER din Bucuresti si tara, președinții celor 25 de filiale din Romania, cât și președinții filialelor in care ADER are filiale: Anglia. Franța, Spania, Italia, Germania, Austria, Republica Moldova, New York- SUA și Norvegia.

Echipa care s-a ocupat de organizare a fost alcatuita din: Vicepreședinte Marius Cosmescu, Secretar General Mariana Georgescu, Gl (r) Vasile Ciornei – membru al Consiliului Director și Coordonator de departament, Maria Crenguța Zlătoianu, Coordonator al Departamentului de comunicare, Dragos Marian Zlătoianu, Coordonatorul Departamentului de organizare și Alexandru Bucur – aparatura multi media.

Au fost prezentate publicului:
1. „Problemele actuale și de perspectivă ale economiei românești”. Radiografia economiei prezentată de Prof. univ. dr. Mircea Coșea, Președintele de onoare al Asociației.

2. „Contextul extern în care se manifestă România” – o temă de actualitate, prezentată de Prof. univ. dr. Mihail Orzeață, reputat analist militar și de geopolitică, Coordonatorul Departamentului de Apărare din cadrul Asociației.

3. ”Raportul” cu privire la activitatea Asociației de la Reuniunea de Toamna până acum, prezentat de Marius Cosmescu, Vicepreședintele Asociației pentru Democrație, Educație și Reconstrucție “Om între Oameni”.

4. „Obiectivele” Asociației pentru Democrație, Educație și Reconstrucție “Om între Oameni” pentru perioada 2018-2019, prezentate de președintele Asociației, Neculai Onțanu.

 

Sursa: Facebook ADER

Alte stiri