Congresul Partidului Miscarea Populara

Congres PMP

Sambata, 16 iunie 2018, la Palatul Parlamentului, sala Alexandru Ioan Cuza, intre orele 14-16, va avea loc Congresul Partidului Mișcarea Populară care va alege noua conducere centrală a partidului.

Conform organizatorilor, “peste o saptamana, Partidul Miscarea Populara va avea o noua echipa aleasa, cu niste obiective foarte clare, asumate pentru 2019-2020”.

Cele doua mari teme ale congresului propuse de liderul formațiunii, fostul președinte Traian Băsescu, sunt:„Alegem primarul în două tururi” şi „Unirea cu Republica Moldova”. Cele două proiecte au fost supuse aprobării Consiliului Executiv Naţional al Partidului Mişcarea Populară.

Ultimul Congres extraordinar al Partidului Mișcarea Populară, a fost desfășurat pe 20 iulie 2016, la Palatul Parlamentului în prezența a peste 2.200 de delegați si a validat in unanimitate fuziunea prin absorbție cu Uniunea Națională pentru Progresul României.

În cadrul Congresului s-a modificat și Statutul PMP în vederea măririi numărului de membri ai conducerii centrale cu o funcție de președinte executiv și două de prim-vicepreședinte.

 

Surse: Facebook PMP si website PMP

Alte stiri