A IV-a editie Kids City in Parcul Cismigiu

KIds City

In perioada 14 – 16 septembrie 2018 PROEDUS organizeaza un weekend plin de culoare la cea de-a IV-a ediție a evenimentului Kids City, în Parcul Cișmigiu.

Ca în fiecare an, timp de 3 zile, vom sărbători Zilele Bucureștiului pentru cei mici, într-un decor fascinant, unde veselia și buna dispoziție nu vor lipsi.

Și pentru că anul acesta se împlinesc 100 de ani de la Marea Unire din 1918, din cadrul evenimentului nu vor lipsi spectacolele, atelierele tradiționale românești, decorurile inedite, jocurile, face paintingul, împletiturile și multe alte activități interactive care vor aduce diversitate, atât în rândul copiilor, cât și în rândul părințiilor sau al bunicilor.

Activitatile Kids din zona Foișor vor include spectacole de muzică și dans, pe scenă urcând artişti consacraţi: Gaşca Zurli, Magicianul Robert Tudor, Amna, Nicole Cherry, Lidia Buble.

Cei mici se vor bucura și de zonele special amenajate în care vor putea să iși măsoare puterile de arcași, precum Prâslea Cel Voinic, vor zbura ca zmeii cu tiroliana, vor putea să deseneze personajele din poveștile preferate, se vor întrece la cursele cu mașini și trotinete, se vor cățăra în căutarea “bobului de fasole fermecat”, iar la sfârșit își vor putea testa orientarea și perspicacitatea într-un labirint tematic plin de surprize.

Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Bucureşti, prin Centrul de Proiecte Educaționale și Sportive – PROEDUS.

Sursa: Facebook Kids City

Alte stiri