Măsuri pentru îndepărtarea țurțurilor în Sectorul 3

Măsuri pentru îndepărtarea țurțurilor în Sectorul 3

 

Primăria Sectorului 3 atrage atenția agenților economici, asociațiilor de proprietari și administratorilor de clădiri că au obligația legală de îndepărtare a țurțurilor formați pe acoperișurile blocurilor sau ale caselor.

În cazul în care aceștia nu intervin pentru îndepărtarea țurțurilor, riscă să fie sancționați de Direcția Generală de Poliție Locală. Reprezentanți ai Poliției Locale Sector 3 se deplasează în această perioadă în teren pentru a verifica acele clădiri care prezintă pericol și dispun măsuri pentru sancționarea persoanelor fizice sau juridice care nu respectă obligațiile.

„Este iarnă și destul de frig, așa că trebuie să fim atenți și să luăm toate măsurile care ne revin în sarcină pentru a evita problemele. Țurțurii formați pe acoperișurile blocurilor sau ale caselor reprezintă un pericol. Iar agenții economici sau Asociațiile de proprietari ori administratorii clădirilor, după caz, trebuie să asigure îndepărtarea lor. La 021/9543 puteți sesiza aspecte legate de aceste situații, pentru ca reprezentanții Poliției Locale Sector 3 să facă verificări și să dispună măsuri”, a declarat primarul Sectorului 3, Robert Negoiță.

 

Sursa stire: Primarie sector 3

Alte stiri