Deputatul Georgian Pop, președinte Pro Romania Sector 2, deschide larg porțile organizației pentru locuitorii Sectorului 2

Pro Romania

În luna noiembrie, Organizația PRO ROMANIA Sector 2 București, reprezentată legal prin Deputat Georgian Pop, în calitate de Președinte, va deschide 16 sedii zonale pe raza Sectorului 2 al Municipiului Bucuresti unde locuitorii Sectorului 2 pot veni să se întâlnească cu experții din cadrul Organizatiei PRO Romania Sector 2.

Pe durata întâlnirilor se vor purta discuții despre domeniile educație, sănătate, mediu, transporturi, siguranța cetățeanului, juridic, apărare, protecție socială, construcții, urbanism, energie, antreprenoriat și mediu de afaceri, sport, cultură, culte, parte a Proiectului pentru Sectorul 2.

Organizația PRO ROMANIA Sector 2 București și-a deschis larg porțile pentru primirea de noi membri în această organizație și, totodată, face apel la toți locuitorii Sectorului 2 care doresc o schimbare reală in Sectorul 2 să vină alături de această Echipă nouă, o Echipă cu viziune, o Echipă de profesioniști și experți în toate domeniile de activitate, o Echipă care are un Proiect pentru locuitorii Sectorului 2, mai exact pentru Sectorul 2”, a declarat Georgian Pop, deputat circumscripția electorală nr. 42 București și președinte Organizația PRO ROMANIA Sector 2 București.

În perioada octombrie-noiembrie 2019, toți membrii Organizatiei Pro Romania Sector 2, Bucuresti sunt implicați în campania electorală pentru susținerea candidatului independent la Președinția Romaniei, Mircea Diaconu.

Despre Pro România

PRO România este un proiect politic nou care îi implică și îi reprezintă pe toți cei care cred în România – în potențialul său uman și natural.

PRO România își propune să fie un laborator politic în care oameni competenți construiesc și aplică proiecte concrete pentru DEZVOLTAREA țării. PRO România va susține master planuri generale în fiecare domeniu de activitate.

PRO România vine cu un model nou pe scena politică prin promovarea unei gândiri de incluziune socială, viziune progresistă în economie și în ceea ce privește drepturile și libertățile fundamentale.

 

Biroul de Presă

Partidul Pro România

www.proromania.ro

Alte stiri