Expoziția „Kiseleff nr. 1 De 110 ani, orașul crește în jurul lui!” la emisiunea „Știința în cuvinte potrivite”

Muzeul Grigore Antipa

Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” în parteneriat cu Radio România Cultural vă invită marți, 22 mai 2018 la o emisiune care va aduce în discuție evenimentul prilejuit de 110 ani de la inaugurarea Clădirii de la Șosea.

În cadrul emisiunii „Știința în cuvinte potrivite”, transmisă pe toate frecvențele Radio România Cultural și video online pe www.radioromaniacultural.ro cu începere de la ora 13:20, realizatorii emisiunii Corina Negrea și Dan Manolache vor discuta împreuna cu invitații lor – Prof. Univ. Dr. Ioana Gabriela Beldiman, Universitatea Națională de Arte București, Dr. Oana Marinache, Istoric de artă, Președintele „Asociației Istoria Artei”, Dr. Luis Ovidiu Popa, Directorul Muzeului Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa”, Dr. Oana Paula Popa, Cercetător Științific gr.II, șeful Laboratorului de Biologie Moleculară din cadrul Muzeului, precum și Arh. Cătălina Gabriela Bulborea, curatori ai expoziției, despre o călătorie în timp care îți dezvăluie, cu ajutorul fotografiilor, al documentelor, dar și al obiectelor, diferitele momente prin care a trecut clădirea muzeului în cei 110 ani de existență.

Parteneri media: Radio Romania Cultural, UnitedMedia, Calendar Evenimente, comunicatedepresa.ro, Centruldepresa.ro, Grădinite.com, Prokid.ro,GoKID.ro, mamica.ro, melc-codobelc.ro, agendacopiilor.wordpress.com, HotNews, SmartWoman, Mămica de azi, Mami, stiripentrucopii.com, kidsnews.ro, labucatarie.ro.

Alte stiri